Zamieszczone przez bartekkam96
Zobacz wpis
[INFO] Montaż tempomatu - Warszawa i okolice
Zwiń
X
-
Polecam Ci gościa z Tomaszowa Mazowieckiego, założył mi właśnie w Octavii 1 2.0, dziala i śmigaZamieszczone przez bartekkam96 Zobacz wpisNo jestem nowy na forum, gadałem z jednym facetem to mówił że od jednego kupił manetkę a drugi - chudy, niepozorny chłopak mu zamontował, zaprogramował w 10 minut. Ale nie jest w stanie powiedzieć kto to. Szukam kogoś kto by mi założył tę manetkę i zaprogramował. Sam to rozwalę conajwyżej osłony plastikowe i wgl
edit: kupię sobie na ali interfejs i zrobię sam wszystko. pzdr
Poniżej jego ogłoszenie. Robi w dobrej cenie
Zostaw komentarz:
-
-
No jestem nowy na forum, gadałem z jednym facetem to mówił że od jednego kupił manetkę a drugi - chudy, niepozorny chłopak mu zamontował, zaprogramował w 10 minut. Ale nie jest w stanie powiedzieć kto to. Szukam kogoś kto by mi założył tę manetkę i zaprogramował. Sam to rozwalę conajwyżej osłony plastikowe i wgl
edit: kupię sobie na ali interfejs i zrobię sam wszystko. pzdrOstatnio edytowany przez bartekkam96; 44337.
Zostaw komentarz:
-
-
W Warszawie umów się na spota z kolegami którzy dysponują vcds-em i ogarniecie wspólnie temat, a jak masz ochotę to zapraszam do mnie na podlasie
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, szukam tempomatu do Kutawii 2 z 2011r. Proszę o info kto się tym zajmuje w Warszawie w rozsądnych cenach
usługa, jaka mnie interesuje to:
- manetka, montaż, kodowanie
lub
- montaż i kodowanie manetki wskazanej, która kupię ja i dostarczę
;-) PzdrOstatnio edytowany przez bartekkam96; 44337.
Zostaw komentarz:
-
-
Mogę wszystko przygotować i wysłać. Pomogę w montażu telefonicznie.Zamieszczone przez Tomaszsol Zobacz wpisNie mam kabli programu samego tempomatu,
Z Twojej strony potrzeba trochę narzędzi, czasu i chęci a wszystko się uda.
Zostaw komentarz:
-
-
Nie mam kabli programu samego tempomatu, wyjdzie mi na jedno
Zostaw komentarz:
-
-
A sam nie chcesz zrobić?Zamieszczone przez Tomaszsol Zobacz wpisOctavia I 2003 2.0 Kombi
To naprawdę nie jest trudne.
Zostaw komentarz:
-
-
A do jakiego auta?Zamieszczone przez Tomaszsol Zobacz wpisczy mogę prosić namiar na ten warszawski montaż tempomatów
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć, czy mogę prosić namiar na ten warszawski montaż tempomatów
?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Szukam miejsca gdzie zamontowano by mi tempomat do O1,
usługa, jaka mnie interesuje to:
- manetka, montaż, kodowanie
lub
- montaż i kodowanie manetki wskazanej, która kupię ja i dostarczę
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
maksiu, no jak sie ma "dzieci"w calej Polsce...
hehe..
[ Dodano: Pon 06 Cze, 16 13:06 ]
Dobra ja znikam..
milego poniedziałku i do ..napisania.., :wink:Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: